een eigen

decor.

In onze virtuele studio staat geen echt decor, maar alleen een groen scherm. Het decor wordt grafisch vormgegeven en in de video gemonteerd. Het grote voordeel daarvan is dat elke denkbare achtergrond in de film geplaatst kan worden. Een virtuele studio leent zich uitstekend voor het geven van presentaties of cursussen. Net als ‘in het echt’ presenteert de spreker zijn of haar verhaal. Alleen wordt nu de cursus gefilmd terwijl de spreker tegen de camera praat. Ondersteunend beeldmateriaal als foto’s, video’s en animaties worden ook in de video gemonteerd.

klik hier voor offerte

virtuele studio

De voordelen van
de virtuele studio

Een film die gemaakt wordt in de virtuele studio heeft veel voordelen. Zo is een presentatie snel opgenomen: in een uur filmen en monteren we de video. Je kunt de film dus razendsnel gebruiken voor eigen doeleinden. Daarnaast leent een opname in de virtuele studio zich voor meerdere vormen van online leren of presentaties:Online workshops – Online bijscholing – Online masterclasses – Online colleges – Online coaching – Webinars – Bedrijfsjournaals – Testimonials – Productvideo’s – Videonieuwsbrieven

Hoe werkt een opname
in de virtuele studio

De virtuele studio bevindt zich in ons pand. Voor een groen scherm staan een of meerdere sprekers. Er zijn een paar camera’s die de presentatie filmen en er wordt live geschakeld tussen deze camera’s. Na de opname bekijken we samen de video en kunnen we eventueel gedeeltes opnieuw opnemen.

offerte aanvragen

offerte aanvragen

Wat kost een video?

Elke opdracht is anders en elke film is op maat gemaakt.

Wij maken unieke Films. Soms met acteurs, voice-overs, ondertitels, animaties of motion graphics. Daarom kost geen film hetzelfde.
We maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

klik hier voor offerte

Flexibel

 Meedenkend

   Korte lijnen

opgeleverde films

Ambulance Oost

de Zorgambulance

Crossmediahouse

Bedrijfsfilm

De Oldenmmeyer

Familiecamping