Instructie
film of
video
maken.

YouTube is na Google de grootste zoekmachine ter wereld.
Geef toe; als je op zoek bent naar de werkwijze van een softwarepakket, televisie of koffiezetapparaat, raadpleeg je toch ook YouTube? Daarin wordt altijd tot in de detail uitgelegd hoe iets werkt.

Door een instructievideo te maken legt je uit maar zorgt het ook voor grotere naamsbekendheid van jouw dienst, bedrijf of product.

Door je als deskundige te profileren op internet met één of meerdere instructievideo’s laat je zien dat je een autoriteit bent op jouw gebied, zonder dat je hoeft te vertellen hoe goed je bent.

klik hier voor offerte

instructie

Instructiefilm of instructievideo maken met onze virtuele studio

Met de online video’s probeer je een platform te bieden om bestaande en nieuwe klanten te binden. Deze manier van presenteren heet content marketing. Met ons creatieve brein denken we graag met je mee om jouw instructiefilm te maken.

Een instructievideo maken doen wij in een virtuele studio. Deze studio wordt speciaal op maat gemaakt, aangepast aan jullie huisstijl en wensen.

Gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

offerte aanvragen

offerte aanvragen

Wat kost een video?

Elke opdracht is anders en elke film is op maat gemaakt.

Wij maken unieke Films. Soms met acteurs, voice-overs, ondertitels, animaties of motion graphics. Daarom kost geen film hetzelfde.
We maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

klik hier voor offerte

Flexibel

 Meedenkend

   Korte lijnen

opgeleverde films

Ambulance Oost

de Zorgambulance

Crossmediahouse

Bedrijfsfilm

De Oldenmmeyer

Familiecamping