laat jouw
merk spreken
met een film.

Wanneer je een bedrijfsfilm wilt, gaan we eerst om tafel. We starten met het in kaart brengen wat het doel moet zijn van de film, wat de doelgroep of de stijl is en wat jullie verhaal is. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder en uniek? Als dit helder is kunnen we bezig met storytelling: van een idee maken we een script en het script vertalen we naar een unieke film, die het verhaal vertelt van jou bedrijf. Natuurlijk hebben we tijdens het hele proces regelmatig contact met elkaar.

klik hier voor offerte

bedrijfsfilm

Eerder gevonden worden door een film op je website

Een bedrijfsfilm is waardevol. Mensen kijken liever een film dan dat ze een tekst lezen. Daarnaast is een video niet alleen een goede basis voor bijvoorbeeld een gesprek met een potentiele klant, maar zorgt het ook voor een hogere ranking in zoekmachines als Google. Dat komt omdat Google niet alleen geschreven tekst beoordeelt, maar ook afbeeldingen en video’s. Staat je bedrijfsfilm op Youtube, dan wordt de film ook nog eens afzonderlijk beoordeeld door Google. En aangezien Youtube na Google de meest gebruikte zoekmachine is, is dit dubbel zo interessant

Gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

offerte aanvragen

offerte aanvragen

Wat kost een video?

Elke opdracht is anders en elke film is op maat gemaakt.

Wij maken unieke Films. Soms met acteurs, voice-overs, ondertitels, animaties of motion graphics. Daarom kost geen film hetzelfde.
We maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

klik hier voor offerte

Flexibel

 Meedenkend

   Korte lijnen

opgeleverde films

Ambulance Oost

de Zorgambulance

Crossmediahouse

Bedrijfsfilm

De Oldenmmeyer

Familiecamping