e-learning
video laten
maken.

Hoe leer jij het beste? Door te luisteren naar een docent voor de klas? of door het lezen van een online tekst? De huidige E-learning methodes hebben veel teksten als basis, aangevuld met voorbeeld video’s. Of men biedt de cursus of opleiding aan als Blended Learning.

klik hier voor offerte

e-learning

combinatie

Wat nu als je klassikale lessen kunt combineren met de gemakken van een video? Dan kunt u een E-learning video laten maken. Bij iSpot media maken wij gebruik van een virtuele studio waarin u lessen kunt digitaliseren. Met de laatste technieken is het zelfs mogelijk om uw lessen geheel in een eigen ontworpen studio te presenteren.

U hoeft maar één keer een module op te nemen en uw leerlingen kunnen allemaal vanuit een videokanaal lessen bekijken.

Een e-learning video maken met onze virtuele studio?

De les van de docent of spreker wordt verfilmd in een e-learning filmpje, waarbij de docent of spreker in een op maat gemaakte (virtuele) TV-studio staat. De studio is totaal in de look and feel van jouw opleidingsinstituut.

Met de combinatie van luisteren en kijken wordt informatie veel beter opgenomen, waardoor deze vorm van leren veel effectiever is dan de reguliere e-learning oplossingen.

offerte aanvragen

offerte aanvragen

Wat kost een video?

Elke opdracht is anders en elke film is op maat gemaakt.

Wij maken unieke Films. Soms met acteurs, voice-overs, ondertitels, animaties of motion graphics. Daarom kost geen film hetzelfde.
We maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

klik hier voor offerte

 Flexibel

 Meedenkend

   Korte lijnen

opgeleverde films

Ambulance Oost

de Zorgambulance

Crossmediahouse

Bedrijfsfilm

De Oldenmmeyer

Familiecamping