wat is een
animatie.

in het kort is een animatie, ook wel ‘motion graphic’ genoemd, een bewegend grafisch element. Dit kan de naamtitel van iemand in de film zijn, maar het kan ook een ingewikkeld apparaat zijn dat door animatie ineens niet meer zo ingewikkeld is.

klik hier voor offerte

animatie

Animatiefilm of animatie video laten maken?

Een video hoeft niet gefilmd te worden op locatie of in onze studio; we kunnen ook een animatiefilm voor u maken. Of we kunnen animaties met ‘echte’ videobeelden combineren. Het voordeel hiervan is dat de video of bepaalde aspecten van de film (nog) duidelijker gemaakt worden en in het oog springen. Het is zelfs mogelijk om een bestaande video nieuw leven in te blazen door er animaties aan toe te voegen.

wat is animatie

De virtuele studio bevindt zich in ons pand. Voor een groen scherm staan een of meerdere sprekers. Er zijn een paar camera’s die de presentatie filmen en er wordt live geschakeld tussen deze camera’s. Na de opname bekijken we samen de video en kunnen we eventueel gedeeltes opnieuw opnemen.

In het kort is een animatie, ook wel ‘motion graphic’ genoemd, een bewegend grafisch element. Dit kan de naamtitel van iemand in de film zijn, maar het kan ook een ingewikkeld apparaat zijn dat door animatie ineens niet meer zo ingewikkeld is.

offerte aanvragen

offerte aanvragen

Wat kost een video?

Elke opdracht is anders en elke film is op maat gemaakt.

Wij maken unieke Films. Soms met acteurs, voice-overs, ondertitels, animaties of motion graphics. Daarom kost geen film hetzelfde.
We maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

klik hier voor offerte

 Flexibel

 Meedenkend

   Korte lijnen

opgeleverde films

Ambulance Oost

de Zorgambulance

Crossmediahouse

Bedrijfsfilm

De Oldenmmeyer

Familiecamping